Shtoni artikuj në shportën tuaj, për çdo 40 dollarë që shpenzoni, ju mund të zgjidhni një rostiçeri FALAS në arkë. (deri në 3 ushqime falas për porosi.)

Add items to your cart and unlock a FREE snack at checkout for every $40 spent. Click the gift box in the bottom right corner to customize your snack selection and enjoy up to 3 FREE treats per order.

Blini të gjitha produktet

Exotic

Dyqan ushqime

Snack si një arrë me ëmbëlsirat tona jo shumë mesatare!

Snacks

Shop Snacks

Snack Like a Nut with Our Not-So-Average Treats From Buldak Ramen to Limited Edition Oreo's

Pije

Bleni pije

Get ready for a taste adventure with our selection of exotic soda pop and other refreshing beverages!

Bëhuni gati për një aventurë shije me përzgjedhjen tonë të pijeve ekzotike të sodës dhe pijeve të tjera freskuese!

Karamele

Bleni karamele

Jeni lodhur nga karamele të mërzitshme, të zakonshme? Përshëndetni ëmbëlsirat tona të jashtëzakonshme që do t'ju largojnë shijet tuaja!

Siç shihet në

Blini siç shihet në

Përparoni me Thurgoods: Të gjithë fëmijët e lezetshëm po flasin për të në Tiktok, Facebook, Instagram dhe Snapchat!