Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Thurgood’s Goods

Malta Indi Shishe 7oz - Sode Malt - Porto Riko - Pa shurup misri

Malta Indi Shishe 7oz - Sode Malt - Porto Riko - Pa shurup misri

Regular price $3.49
Regular price $3.99 Sale price $3.49
Shitje Sold out
Shipping calculated at checkout.

"Merrni një shije të tropikëve me shishen 7oz të Maltës India - një sode me malt direkt nga Puerto Riko pa shurup misri! Freskuese dhe natyralisht e ëmbël, kënaquni me këtë pije unike dhe autentike. Pa shurup misri nuk do të thotë pa faj - përshëndetje për këtë!"

Shishe
View full details